Pink Bliss

Hei hei fininger! Når typen hørte at jeg ønsket med et rosa soverom så fikk han helt bakoversveis. Men jeg hadde for lenge siden dannet et bilde i hodet mitt om hvordan det hele skulle se ut. Ja jeg ville ha rosa soverom, men ikke av prinsesse-slaget. Jeg visste første gang jeg så fargen utstilt at dette var looket jeg skulle gå for. Men for meg var det viktig at rommet ikke skulle bli typisk feminint, for jeg skal jo tross alt dele det med mannen min. Derfor har jeg valgt en kontrast vegg i kalkmaling fra Pure and Originals i fargen Elephant Skin, som en maskulin opposisjon. Igjen er jeg fremdeles forelsket i den deilige grønnfargen som jeg også har i stuen min, så den går også igjen på soverommet også. Denne gangen i gardinene som jeg har valgt å heise helt til toppen av det 260 cm høye taket.

Japansk seng på soverommet

Denne gangen har vi valgt å gå for janpansk sengestil. Jeg er så lei vanlige senger i den standardiserte høyden. Jeg føler også at det spiser mye av rommet. Med lav seng så får man mye mer ut av rommet og man får kontakt med gulvet på en helt annen måte. Man sover faktisk mye bedre etter min mening. Har ikke helt bestemt meg for om jeg vil ha tatamiseng, eller om jeg skal ha japansk sengeramme. Men tror det blir ramme. Uansett så må si meg veldig fornøyd med resultatet. Jeg tror faktisk soverommet er mitt favorittrom i hele leiligheten. Jeg er langt i fra ferdig, for venter fremdeles på nye møbler også pluss at vi skal ha integrert garderobe, men selv uten dem har jeg blitt så glad i dette rommet.

Farger:

Fargene på rommet er: Jotun Bliss, og møblene er malt i Jotun Sense (All maling er Lady Pure Color for den gir det beste matte resultatet etter min mening. )

Om det er noe du lurer på er det bare å sende melding eller legge igjen en kommentar<3  Følg meg gjerne på snap: ayaromano.

Nuss Aya

imageimage

Her fikk jeg inspirasjonen min. Jeg er helt gal etter disse fargene.

image

Arne Jacobsen Station Burgundy// Gant Elephant Grey Sengesett// Gant Sunday Tray
Har forelsket meg helt i disse her. Hjerte!!!!

xoxo signature

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *