Spesialflaske for LKG-barn

De som har fulgt med på bloggen min vet kanskje også at jeg venter en liten prins med leppespalte. Og pga dette så må jeg belage meg på at gutten min må ha spesialflaske for å kunne suge optimalt som mulig. Jeg har prøvd å lese meg opp og ned og sittet på forumer overalt for å finne ut hva andre foretrekker og valget har falt på Ak Grieg sine Easyfeed flasker. De samarbeider tett med Rikshospitalet og er fullstendig giftfrie. Det geniale med disse flaskene er at flasken bli myk når den fylles med varm væske. Dette gjør at man kan hjelpe babyen med å spise ved å klemme på flasken. I tillegg har jeg skaffet meg spesialsmokk til flasken, som gjør at gutten min får bedre sugetak.  Jeg har også lest at man kan pumpe direkte inn i flaskene så det er jo toppers. Har du et barn med suge problemer, kolikk eller venter barn med spalte så skal disse flaskene være fantastiske. Min lille prins kommer om ca 5 uker, det vil si at han kan komme når som helst. Derfor er det lurt å bestille flaksene i god tid.

Flaskene får du tak i her:

Følg meg gjerne på instagram og snapchat: ayaromano

ak grieg easyfeed spesialflasker for leppespalte ak grieg easyfeed spesialflasker for leppespalte DSC02665ak grieg easyfeed spesialflasker for leppespalte

2 Comments

  1. Hvor har du kjøpt disse spesialsmokkene til flaska?

    1. Ak Grieg. Men siden dems funker ikke på smart phone. Litt gammeldags side.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *